64 jaar ‘Israël’ stelt helemaal niets voor

De dappere mannen van Palestina. Deze beelden die je bij de tekst ziet spreken boekdelen over de onrechtvaardigheid die er gaande is in het bezette Palestina.

Als je zulke beelden ziet, dan kan je niets anders dan koken van de woede. Het Zionisme en wie haar steunt zal nooit rust krijgen. Ik ben blij dat ik Israël nooit van mijn leven heb erkent of enige volwaardige status er aan heb gegeven. Het is een volkomen illegale staat die gemaakt is met o.a. het geld van de Rothschild dynastie over de rug van de Palestijnen die daar al woonden. Om meer te weten te komen over de Rothschild, klik hier.
Ook ben ik er van overtuigd dat enkel de moslimwereld een einde aan het Zionisme gaat maken. Dit weten de Zionisten zelf, daarom is er een grote hetze tegen de islam en de moslims wereldwijd.

De Zionistische staat bestaat alleen maar 64 jaar. Denk je dat dat iets voorstelt? Zo ja, dan ken je de geschiedenis nog niet. Wat is er overgebleven van de grote imperiums? Het Romeinse imperium? Of de Perzische? De Portugese of het Spaanse Imperium? Het Britse of het Franse imperiums? De Ottomaanse of als laatste de Sovjet Unie? Allemaal waren het grote imperiums die veel landen veroverd hebben waarvan sommigen honderden en zelfs meer dan halve millenniums gedaan hebben. Maar wat is er daarvan overgebleven? Helemaal niets. Ze zijn allemaal ingekrimpt tot hun oorspronkelijke grenzen en sommigen zelfs verdwenen. Zelfs Hitler heeft dat geprobeerd en kon maar een paar jaartjes van genieten.

Laat je je dus niet wijsmaken dat ‘Israël’ een stabiele staat is. Alles behalve. Economisch en militair is die entiteit nog steeds afhankelijk van het Westen. De wereld begint al wakker te worden en te beseffen dat het Zionisme een gevaar is voor de wereldbevolking. Niet alleen voor de Palestijnen maar voor de gehele mensheid.

Zelfs een groot aantal orthodoxe joden hebben dit al heel lang in de gaten en erkennen de zionistische staat niet. Ze willen er niets mee te maken hebben en dat willen wij moslims al helemaal niet. Wees er trots op als moslim dat je Israël niet erkent. Schaam je je hier niet voor, want dat maakt je een principiële mens met een waardig bestaan.

Moge God rechtvaardigheid wereldwijd laten zegevieren.

Badr Youyou

Advertenties