Moslims Ontwaak!

Erg jammer dat ik in Nederland te weinig moslims zie die samenwerken met niet-moslims terwijl ze in feite allebei op één lijn zitten. Occupy is een goed voorbeeld van een bevolkingsgroep die doet wat ze kan om de wereld te waarschuwen voor het hebzuchtige kapitalisme, waarschuwen voor de grote elite en de banken die met rente werken die de rijkers nog rijker en de armen nog armer maken.

Occupy is tegen de Federale Reserve (FED) en de huidige banken die met fractioneel bankieren werken. Occupy hecht geen waarde aan papiergeld, maar meer waarde aan goud en zilver met een monetaire stelsel dat renteloos is.

Occupy is tegen de bezetting van Palestina en is fel tegen het Zionisme. Occupy steunt de revoluties in de Arabische wereld en is een vriend van de Palestijnen.

Occupy is tegen de oorlog in Irak die meer dan 900 duizend levens heeft gekost. Ze is tegen de interventie van de Amerikaanse regering en hun dominante positie en bemoeizucht overal.

Occupy is tegen de mainstream media die de bevolkingen leugens verkopen en hen misleiden met alleen maar amusumentenprogramma’s en nieuws die in het belang is van de elite (multinationals en de banken).

Occupy is voor de vrijheid en gelijkheid voor iedereen. Occupy komt op voor het milieu en is tegen kernenergie. Ze komt op voor de arme wereldbevolking en voor de onderdrukten.

Zijn deze redenen niet genoeg om ze te steunen? Waar is de stem van de moslims? Waarom hoor ik hun geluiden niet goed genoeg? Ik vind het heel mooi om elke dag te lezen dat er in moskeeën evenementen of lezingen worden bezorgd en dat is heel leuk allemaal. Maar diezelfde God heeft je niet alleen geschapen om aan de plichten van je vijf zuilen te houden en na te komen. Je geloofsplichten zijn slechts je stuwkracht zodat je als moslim zijnde je best moet doen om je medemens te helpen daar waar het kan. God is niet behoeftig en zoekt geen aandacht voor Zichzelf. Hij heeft je niet nodig, maar jij hebt hem wel nodig. In dit geval moet je iets maken van je leven door iets te doen wat ten goede komt van het welzijn van de gemeenschap. Alleen roepen wat er in de Koran staat is niet genoeg. Je moet ook actie ondernemen.

‘Sharia’ uitschreeuwen zal je ook niet helpen, want daar kan je nog lang op wachten aangezien de situatie van de moslimwereld te belabberd is op dit moment. Wachten op de Messias is ook ijdele hoop. Hopen is dromen. Actie ondernemen is je kerntaak. Je moet doen wat je nu moet doen en dat doe je als je met iedereen samenwerkt die het in grote lijnen met je eens zijn ongeacht wie ze zijn. Als onze profeet dat gedaan heeft, dan zijn wij niet slimmer dan hem om dat niet te doen. Je krachten moet je bundelen met diegenen die het met je eens zijn ongeacht wie ze zijn.

Occupy heeft meer bereikt en begrijpt de problemen wereldwijd beter dan menig moslims die nog met elkaar ruziën over muziek of het halal of haram is of over het schudden van een hand van de vrouw…

Ontwaak en maak kennis met beschaving! Sta op en zoek mensen op die al bezig zijn met verandering! De islam staat je toe om met iedereen samen te werken. Maak daar gebruik van en neem geen afwachtende en een zeikende houding. Palestina zal niet bevrijdt worden door klaaggedrag en ook niet door kalashnikovs onder het mom van ‘jihad’. De jihad die moslims nu nodig hebben is kennis vergaren en weten waar het echt omdraait. We moeten over onze geschillen heen zien te komen en samenwerken met de rechtvaardige mensen ongeacht wie ze zijn en waar ze vandaan komen. Niet alleen moeten moslims onderling samenwerken maar ook met iedereen die het met hen eens is. Occupy is de 99% en daar vallen de moslims ook onder. Wees tegen de 1 % de elite, tegen de Rothschild banken dynastie, tegen de Federale Reserve (FED), tegen het fractioneel bankieren.. wees een Occupy’er!

De bovengenoemde onderwerpen waar Occupy voor staat, zijn behoorlijk islamitisch en zijn precies de doelen waar de islam naar streeft. De initiatiefnemers van Occupy mogen dan geen moslims zijn, maar wat hen sterk maakt en energie geeft is dat ze handelen naar hun fitrah. Dat is hun natuurlijke en humanistische aanleg om een goede mens te zijn en het goede te willen doen.

De elite die de Westerse mainstream media onder controle hebben, houden iedereen voor de gek dat het Westen in oorlog is met de islam en de moslims, zodat ze iedereen misleiden van waar het om gaat. Hun vijandige houding naar de islam toe heeft te maken met olie, met het feit dat de islam tegen fractioneel bankieren is die gebaseerd is op riba (woeker/rente). De elite wil zoveel mogelijk alle wereldbanken domineren. Ze wakkeren een oorlog aan met Iran omdat de Iraanse banken nog niet in hun handen zijn. Wees er op tijd, wees een Occupy’er!

Lees het volgende artikel: Wat nou oplossingen?!?

Ook raad ik deze video van harte aan waarin Dylan Ratigan een vurige speech geeft: An intense moment of truth with mainstream Media

De volgende jongeman tijdens een protest in New York spreekt de keiharde waarheid en verwoord islamitische economie precies zoals de islam dat predikt:

The Speech of a Protester

Een Amerikaanse soldaat vertelt de waarheid:

Even The Troops Are Waking Up

Zie de volgende video en voed je geest:

Message To Humanity: The Time is Now!

Ik ben een islamitische Occupy’er? Ben jij dat ook?

US Muslims support “Occupy” protesters

Voor meer updates volg mij op Facebook.

Badr Youyou