Info over Polonium waar je geen spijt van krijgt

Ex-KGB agent Alexander Litvinenko vóór en na de vergiftiging met Polonium-210

Belangrijke info voor iedereen.

Hoogstwaarschijnlijk weten velen het volgende wat ik ga vertellen, maar een meerderheid mensen weten het helaas niet terwijl de info op zich bekend is en overal op het internet staat.

Het zal de nieuwslezers niet ontgaan zijn dat Al Jazeera liet de kleren onderzoeken van Yasser Arafat in Frankrijk. Ze hebben ontdekt dat zijn kleren bevatten een abnormaal verhoogde hoeveelheid Polonium-210.
Wie het zich nog kan herinneren, werd in Engeland ex-KGB agent Alexander Litvinenko in 2006 ook vermoord. Hoogstwaarschijnlijk door de Russische geheime dienst.

Polonium-210 is een uiterst radioactief element die erg dodelijk is. Het komt zelden voor in de natuur en wordt vaak in nucleaire laboratoria aangemaakt. Ook werd het in het verleden gebruikt door geheime diensten. Het is dodelijk en ook kankerverwekkend. Theoretisch gezien kan je al met een hoeveelheid van 150 gram de hele mensheid doden.

Maar…. wat heel veel mensen niet weten is dat polonium-210 ook in sigaretten voorkomt! En het is de reden nummer één waarom sigaretten kankerverwekkend zijn. De sigarettenindustrie wist dit al heel lang, maar hebben dit altijd verborgen gehouden. Alhoewel ze vaak geprobeerd hebben het polonium-210 er uit te krijgen, toch is dat hen tot op heden niet gelukt. Dit is ook de reden waarom er op de sigaretten verpakking hebben staan dat roken dodelijk is.

Tot op heden is de sigarettenindustrie nog steeds er in geslaagd om dit nieuws onvoldoende bekendheid te geven bij de meerderheid van het publiek. Het is bij het gewone volk niet doorgedrongen hoe ernstig roken is, omdat het beeld die er is ontstaan is dat het wel meevalt met die kanker, maar het ergste vind ik dat de info daarover bewust vaag werd gehouden.

Je weet bij dezen waarom sigaretten kankerverwekkend zijn en dat ze het gevaarlijke stof polonium-210 bevatten. Weliswaar een zeer kleine hoeveelheid, maar het komt wel je lichaam in en je raakt het voor de rest van je leven niet meer kwijt.

Wat ook belangrijk is om te weten is dat de niet-rokers polonium-210 ook naar binnen ademen en dat is de reden waarom het bekend is dat het voor hen ook ongezond is om in dezelfde rookruimte te begeven. De overheid heeft dit opgenomen in de wet om deze reden, maar dezelfde overheid kwam de sigarettenindustrie tegemoet door niet (voldoende) aan het publiek te vertellen dat de reden van deze strenge maatregel te maken heeft met de ontdekking van polonium-210 in de sigaretten. Veel wetenschappers wisten dit trouwens ook al, maar de overheden luisteren daar niet naar omdat het belang van de industrieën die miljarden binnen halen voor zowel zichzelf als de overheden belangrijker zijn dan de gezondheid van hun volkeren.

Ik had graag gezien in de reclamecampagnes tegen roken dat ze gezegd hadden dat sigaretten polonium-210 bevatten. Dezelfde stof waarmee vermoedelijk Arafat is gedood en waarmee zonder enige twijfel ex KGB-agent Alexander Litvinenko werd vermoord.

Ik weet dat het voor de rokers altijd een moeilijke stap is om te stoppen met roken, maar hopelijk zal deze info hen op zijn minst tot het denken zetten.

Badr Youyou

Advertenties