Mijn jihad tegen de onmenselijkheid

Mensen vechten niet onderling in de naam van geloof al willen ze dat zelf geloven dat het zo is, maar ze vechten in feite in de naam van onwetendheid. Een volk dat niet van onderwijs geniet en dat nog leeft met een derde wereld mentaliteit, is niet in staat voldoende zelfreflectie te creëren om kritisch naar zichzelf te kijken. De neiging om altijd anderen de schuld te geven en zichzelf in de onschuld wassen die veroorzaakt wordt door weinig zelfkritiek, leidt tot het feit dat men zelden naar zichzelf kijkt en de problemen niet objectiever beoordeeld. Het is dan makkelijk om het geloof er bij te halen en die als reden te geven waarom anderen je ‘aanvallen’ of  waarom ze je niet mogen.

De wereldwijd conflicten hebben zelden te maken met religieuze conflicten, maar eerder dus met gebrek aan beschaving (onwetendheid). De echte vijand is onzichtbaar. De echte vijanden zijn de grote bankiers, de elites die de banken achter de schermen runnen. Het zijn diegenen die sterk de economie wereldwijd al 150 jaar geleden hebben bepaald.

Laat de wereld draaien op schulden, dan worden de mensen afhankelijk van je. Eis dat ze je ook nog rente terug moeten betalen naast die schulden, dan moeten zij onderling vechten en concurreren om er voor te zorgen dat ze de schulden plus de rentes terug moeten betalen. Dat gaat natuurlijk nooit lukken, want het geld dat er in omloop is, is veel te weinig dan wat er in totaal terug betaald moet worden, dus wat moeten de mensen doen is nog meer schulden nemen (met weer rentes die er bij komen) om te proberen de voorgaande schulden te betalen. Met de nadruk op ‘proberen’. Zo heeft het altijd gewerkt en zo werkt het nog steeds… Iedereen die schulden neemt bij een bank, hetzij een hypotheek of een lening voor een onderneming, een studiefinanciering schuld, of of… helpt mee aan dit vervloekt fractioneel bankieren systeem en daarmee laten we de zeepbel groeien. Niet alleen putten we daarmee de aarde uit, maar ook de volkeren zodat ze onderling moeten vechten vanwege hun economische onevenredige situatie. Religies worden onderling gebruikt om de conflicten aan te wakkeren en helaas trappen nog veel mensen hier in.

De grootste strijd (intellectuele jihad) is niet de strijd tussen oost en west, maar het is de strijd van alle volkeren (de 99 %) tegen de onmenselijkheid van het banken kartel (de 1 %) dat het geld die ze zelf creëert beheerd en dat het lot van ieder mens in haar greep probeert te krijgen wat haar aardig gelukt is. Dit is onze grootste intellectuele jihad die onze grootste uitdaging is, namelijk deze banken kartel tegenhouden en niet hun banken laten verrijken over onze ruggen heen.

“Geef me de controle over de geldreserves van een natie en het maakt me dan niet uit wie dan haar wetten maakt” – Amschel Rothschild.

Lees ook:

Religies de oorzaak van ellende?

Badr Youyou

Advertenties