Dit is de reden waarom veel jihadisten zich opgeven voor de strijd in Syrië

Om een beeld te krijgen over de wreedheid van de soldaten en de shabieha van Bashar Al Assad, is deze video een duidelijk en een uitstekend voorbeeld daarvan . Wat je hier ziet is iets wat alleen mensen met een sterke maag naar kunnen kijken. Deze soldaten en shaibieha hebben de handen geboeid van deze twee Syrische jonge gevangenen en sloegen hen met verschillende voorwerpen tot de dood er op volgde. Niet alleen op hun lichamen, maar ook op hun hoofden en een van hen hebben ze zijn haar in brand gestoken terwijl hij nog leeft.

Wat je op deze video ziet bespiegelt duidelijk de mentaliteit van het regime van Assad. Mensen die Syrië al vóór de revolutie goed kennen, weten al dat die dictator en zijn vader altijd zo’n wrede regime hadden. Deze psychopaten in deze video zijn niet zo maar uit het niets ‘ontstaan’, maar ze waren er altijd al vóór de revolutie en dit was hun gedrag tegen iedereen die tegen het regime was.

Je moet je dan kunnen voorstellen dat iedereen die direct of indirect Assad verdedigt, door mij absoluut niet serieus genomen kan worden en dat ik hem of haar beschouw als een naïeveling die zich laat leiden door onzinnige theorieën dat Assad niets gedaan heeft of goed was voor zijn volk of dat hij nodig is voor zogenaamd ‘stabiliteit’ in het land of dat het de schuld is van het Westen et cetera.

Iedereen die Assad op een of andere manier probeert te verdedigen heeft typisch de mentaliteit van de Duitsers die altijd zeiden: ‘wir haben es nicht gewusst”. Dat is namelijk de mentaliteit van mensen die de waarheid niet aankunnen en zichzelf wijs maken dat wat er gebeurd niet waar is. Ze steken liever hun kop in het zand en geloven in eigen illusies omdat het hen zo beter uitkomt. Onder deze mensen jammer genoeg vallen ook een heleboel Westerlingen onder die er een levensmissie van maken om alles te zien als een complot van de Amerikanen en zodoende niet in te zien hoe misdadig Bashar Al Assad en zijn volgelingen zijn.

De video is afkomstig van een mobiele telefoon van een shabieha die bij de Republikeinse Garde hoort genaamd: Hani Mustapha Salih die later door de leden van de Verenigd Militaire Revolutionaire Raad tijdens een strijd werd gedood. Zijn handlangers op de video worden gezocht. Hun gezichten staan op de volgende pagina:

https://www.facebook.com/MRA.Damascus.Suburb

Badr Youyou

Advertenties