Nederlands sprekende jihadist(en) betrokken bij het afslachten van een sjiiet in Syrië

Waarschuwing! De beelden zijn schokkend!


Een groep jihadisten in Syrië die een zwaargewonde sjiiet afslachten door zijn keel te snijden. Nu is dit niet de eerste keer dat het in Syrië of in andere oorlogsgebieden gebeurt, maar waar ik van walg is het feit dat deze verkapte mannen constant takbier (Allahu akbar) roepen en nog walgelijker is dat er Nederlanders sprekenden ertussen zitten. Je hoort duidelijk iemand zeggen ‘draai hem om’ (2 keer) en dan een ander die zegt: ‘iemand zijn voeten’ (hij bedoelt waarschijnlijk: vasthouden om hem voor het slachten te bereiden). Je hoort ook een Frans spreken en als ik me niet vergis ook een beetje Duits. Kortom: Veel van deze jihadisten zijn buitenlanders.

Constant schreeuwen ze keihard ‘Allahu akbar’. Je gaat ervan walgen. Dit zijn de mensen waar Adnan Ibrahim 2 weken geleden het over heeft gehad. Het videofragment van Adnan is nu vertaald in het Nederlands en kan je hier zien:

Wat ik interessant vind aan deze video is het feit dat de gevangene duidelijk gewond is en amper kan bewegen. Nu is het zo dat tijdens de oorlog kan ik me nog voorstellen dat iemand geëxecuteerd wordt. Sowieso volgens het oorlogsrecht mag je een gevangene niet doden. Daar kwam onze profeet mee op de eerste plaats alvorens dat in het Genève oorlogsrecht vastgelegd werd. Maar wat deze video bewijst is dat deze jihadisten helemaal niet islamitisch bezig zijn en dat bewijzen ze door het feit dat ze niet eens er voor kiezen om de man dood te schieten met een kogel. Want dat is wat je dan zou doen indien je vindt dat hij geëxecuteerd moet worden. Wat zij doen is er voor kiezen om hem te slachten. Dit bewijst dat ze geestelijk verkapt zijn. Ze zijn hun verstand volledig kwijtgeraakt en zijn puur er op uit om hun psychopathische uitingen op deze manier te uiten. Wie nog een beetje menselijkheid in zichzelf heeft zou op zijn minst genade hebben met de gevangene en gewoon door het hoofd schieten zodat hij er niets van hoeft te voelen. Maar wanneer je geestelijk niet in orde bent, dan ga je dit soort gedrag vertonen. Ik durf te wedden dat deze jihadisten van het slachten genoten hebben. Je merkt het ook aan hun opwinding tijdens het schreeuwen van ‘Allahu akbar’. Ze vinden het als het ware ‘lekker’ en het lest de dorst van hun psychopathisch gedrag. En dat allemaal onder het mom van het geloof…

Deze jihadisten zijn allemaal tikkende tijdbommen. Mensen met duidelijk een zwaar psychische probleem. Ik heb hier vaak overgeschreven en dit is de zoveelste bevestiging. Deze jongeren zitten met eigen ‘woede’ en ‘waardeloze’ gevoelens en denken in de naam van de islam die gevoelens te kunnen compenseren met dit gedrag.

Hun gedrag in deze video bewijst duidelijk hoe gevaarlijk ze kunnen zijn. Daarom moeten ze aangepakt worden door o.a. een duidelijke veroordeling. Als je als ouder weet dat je zoon naar Syrië wil dan moet je de autoriteiten op tijd waarschuwen. Mensen moeten samenwerken om dit niet toe te laten als ze ten minste om hun geloof en hun eigen kinderen geven. Ga straks niet zeuren dat de pers ons ‘zwart’ wil maken, want deze jongeren komen echt uit onze eigen nest en dit doen ze zelf. Het enige waar sommige moslims goed in zijn is in het slachtofferbankje gaan zitten en klagen dat de media ons zwart maakt. Huilie huilie doen en slachtoffer spelen. Steek je hand in eigen boezem en neem het initiatief om hier wat aan te doen. Op zijn minst moet dit landelijk veroordeeld worden.

Ik ga trachten wat geestelijken/ imams te benaderen die landelijk bekend zijn om hier wat aan te doen. Dit moet door moskeeën keihard veroordeeld worden met een duidelijke stem. Straks komt de pers hiermee naar buiten en opnieuw wordt op deze wijze ons mooi geloof gekaapt door deze verkapte geestelijk gestoorden.

Meediscussieren over het onderwerp op Facebook? Klik dan hier.

Badr Youyou

Advertenties