ABN Amro opereert als een criminele organisatie

Rogue bankiers bij ABN AMRO Bank hebben een complexe, frauduleuze systeem bedacht/opgezet voor het  internationaal witwassen van geld en het ontduiken van belasting, op zijn minst sinds 2008.

Het doel van dit systeem  is om met “zwart geld”op de kapitaal markt winst te genereren, om zo het zwart geld wit te wassen. Het “zwart geld” wordt fysiek of  ’off-ledger’ beheerd door ABN AMRO Bank in hun bank systeem. Dit is een klassieke manier voor het witwassen van geld. De winsten worden uit de boeken gehouden en administratief ondergebracht in off shore gecontroleerde bedrijven. Dit is een klassieke manier van belastingontduiking. De externe intermediairs en “begunstigden” worden opzettelijk nooit betaald, zoals opgenomen in de contracten. Dit is een klassieke manier van fraude.

Dit complexe systeem van  de ABN AMRO Bank is afhankelijk van twee firewalls om in het geheim hun bank misdaden te kunnen plegen en enige detectie / straf te vermijden.

FIREWALL #1

ABN AMRO Bank maakt gebruik van PB Trading SA, Rosabranca International Corporation en Bladick Corporation SA om valse ABN AMRO Bank instrumenten te verstrekken aan particuliere beleggers, die ervan uitgaan dat het gehuurde geld (verstrekte bankinstrument) vanuit de ABN AMRO Bank legitiem is en aanvaardbaar is voor transacties met betrekking tot de financiering van projecten.

De persoon die de leiding binnen deze 3 bedrijven heeft, heet “Ralph Cohen ‘, dit is een schuilnaam van een persoon  genaamd Mario COHEN.

Ralph Cohen bestaat niet en er wordt een valse paspoort aan de onwetende beleggers getoond.

Ralp Cohen leidt een wereldwijde netwerk van criminelen die beleggers  over de hele wereld zoeken en als prooi gebruiken voor het leasen van fondsen van ABN AMRO bank op zeer gunstige voorwaarden.

De aanzienlijke vergoedingen, die betaald worden door de beleggers aan Ralph Cohen en zijn medewerkers voor de verkregen bank instrumenten, raken de beleggers kwijt.  De beleggers zijn niet bewust van het feit dat zij in ruil hiervoor valse ABN AMRO Bank instrumenten ontvangen. Beleggers raken jaarlijks tientallen miljoenen euro’s aan deze vergoedingen kwijt. Alle communicatie verloopt tussen Ralph Cohen,  zijn medewerkers en de beleggers. Dit leidt tot juridische ontkenning door ABN AMRO Bank waar ze steeds mee weg komen.

ABN AMRO Bank is meerdere keren aangeklaagd in de VS samen met PB Trading en Ralph Cohen. Er is altijd een advocaat verschenen om ABN AMRO Bank te verdedigen, maar er is nooit een advocaat verschenen om PB Trading SA of Ralph Cohen te verdedigen.

FIREWALL # 2

ABN AMRO Bank eist als voorwaarde dat de geleverde bank instrumenten alleen op de high Security Interbank Screen geverifieerd en geblokkeerd mogen worden. Deze Screen is geen openbaar forum zoals bij Euroclear of DTC, maar is een verbinding tussen top 25 banken.

Al zijn de geleverde bank instrumenten weliswaar vals, de codes om deze instrumenten te verifiëren en de fondsen te blokkeren zijn echter géén valse codes.

Zodra de codes geverifieerd zijn, de fondsen geblokkeerd zijn en de toegang door één van de top 25 internationale banken beveiligt is, kaapt ABN AMRO Bank stiekem de hele transactie weg in samenspanning met malafide bankiers van de andere bank. De twee banken en de  werkelijke eigenaar van het ‘zwart geld’ verdelen hierna in het geheim  onderling miljarden euro’s per maand.

Aan de intermediairs en beleggers (begunstigden) wordt de winst volgens hun contractuele aandeel niet betaald , zij worden in het donker gehouden en de twee banken weigeren met hen te communiceren.

De beleggers zijn nodig voor dit complexe systeem, omdat hun paspoorten worden opgenomen in de dossiers binnen de banken. Dus, als toezichthouders inspecteren, lijkt alles normaal.

1PASSAPORTO-RALPH-COHEN1

MARIO-COHEN

Introductie

Beste lezers,

Ik heb samen met mijn team, Anthony en David  OFF LEDGER fondsen bij ABN AMRO BANK NV. te Amsterdam succesvol laten blokkeren, door de trader Nicholas Burgoyne, via Royal Bank Of Scotland PLC.- London voor trade doeleinden.

Om de OFF LEDGER fondsen te blokkeren, heb ik 25000,- euro gestort naar GB55 RBOS 1600 0710 1946 02 Tav. Nicholas Burgoyne. The OFF LEDGER fondsen zijn via Royal Bank Of Scotland PLC.- London via de Interbank Screen blokkeert.

  • Trader: Nicholas Burgoyne
  • SUB- Trade Bankrekening nummer: GB55 RBOS 1600 0710 1946 02 Tav. Nicholas Burgoyne
  • Hoofd Trade Bankrekening nummer (Master account): 92243 Tav. ROYAL BANK OF SCOTLAND PLC.

De OFF LEDGER fondsen zijn fysiek of wordt off ledger beheerd door ABN Amro Bank N.V te Amsterdam en ABN Amro Bank is de brain van deze criminele activiteiten.

Wij zijn slachtoffers van diefstal, bedrog en  verduistering van onze trade- profits (Miljarden aan trade-profits ) én de overgemaakte 25000,- euro, welke is betaald om de OFF LEDGER fondsen te blokkeren.

Wij zullen de komende dagen tal van bewijzen (documenten en emails) inzake onze transactie op dit website posten.

Sanjay Kalpoe

Bron: http://www.thewhistleblowers.org/?page_id=124