Zo goedkoop ben je ook wel moslimpje

baby dood gegaan in zijn slaapDeze baby is doodgegaan in zijn slaap in Al Goota. Nog geen 10 minuten van Damascus. Niet alleen Bashar is verantwoordelijk voor deze slachting, maar ook de lakbaarheid die de internationale gemeenschap heel sterk toont. Het verraad van de Al-Saud die trouw zijn aan de Amerikanen en last but not least de roes waarin de islamitische gemeenschap diep ligt te slapen.

Moeder zoekt naar haar kindSerieus waar. Als deze kinderen Israëlische kinderen waren, of dat er in de VS één kind zou sterven aan zoiets waarvan het zou blijken dat het gedaan is door een ‘terrorist’ van Arabische afkomst… ik zweer bij God, dan lag niet alleen de VS wakker, maar je zult ook de Europeanen hun afschuw volop horen uitspreken. Van hypocriete premiers en ministers tot iedere politicus die als maar staat te popelen om voor de camera zijn steunbetuiging aan de Amerikanen te uiten.

Zo hypocriet is de wereld wel. Dit is niet alleen selectieve verontwaardiging, maar gewoon een grote misdaad. Op het NOS doen ze zich heel neutraal voor opeens. Gisteren de verslaggever Sander van Hoorn, haalde alles uit de kast om zoveel mogelijk ergens toch de kijkers te laten twijfelen of de aanval echt door gifgas zou veroorzaakt zijn. Ik durf te zweren als dit in de VS was gebeurd, al waren er nog geen beelden naar buiten gebracht, dan zullen al die journalisten ervan uit gaan dat de verklaring van de overheid gewoon de waarheid is. Reuters kennende zal in ieder geval dat als een feit naar buiten brengen waar aan je niet hoeft te twijfelen.

Sterker nog: de hypocrisie in het Westen is dat het in sommige landen strafbaar is als je niet erkent dat joden tijdens de WOII door Hitler zijn vergast. Maar de vergassing van 1300 Syrische burgers die gisteren nog is gebeurd, waarvan meer dan de helft kinderen zijn, mag je makkelijk ontkennen. Geen probleem. Zo goedkoop ben je ook wel moslimpje.

Lees of reageer mee op Facebook. Klik hier.

Badr Youyou