Wat hebben sommige moslims tegen homo’s toch?

Muslim and Lesbian and happyWat is dat toch met sommige moslims die zich zogenaamd vroom willen overkomen door afstandelijk te doen naar een homoseksueel? Denk je dat je een elektrische schok gaat krijgen of zo als hij je aanraakt of je hand schudt? Doe even normaal man! Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden.

Een moslim had eerst goed contact met een homoseksueel via internet in de vorm van normale vriendschap. Toen hij erachter kwam dat die man homoseksueel is, wil hij daarna niet meer met hem praten. Hoe achterlijk ben je wel niet dat je dit gedrag vertoont? Zelfs in de veronderstelling dat die homoseksueel in je ogen ‘zondig’ bezig is, wie ben jij om hem dan zo te behandelen?

Dit is hypocrisie ten top. Het wemelt daarbuiten van criminelen die moslims zijn. Van Marokkaanse hash- tot aan Turkse heroïne dealers. Het is ‘ons-kent-ons’ in beide gemeenschappen en we zien dagelijks mensen die in en uit de moskee gaan waarvan we weten dat ze in drugs dealen, maar niemand die daar wakker van ligt. Is iemand een homoseksueel dan is de wereld niet genoeg op zijn kop om daar een drama van te maken. Naast een drugsdealer bidden is okay, maar een moslim of niet-moslim die homoseksueel is, gedraagt men zich alsof men de duivel in een gedaante van de mens heeft gezien.

Ik ben benieuwd hoe dit soort zogenaamde vromen zouden reageren als iemand ook nog aids heeft. Ik denk dat ze niet alleen hem zullen afwijzen, maar zoveel mogelijk ook ontwijken. Een hand schudden dat kan je wel vergeten.

Er is werk aan de winkel. We hebben onze woede de afgelopen dagen op Geert Wilders zoveel mogelijk kunnen botvieren, maar nu is het tijd om de mankementen binnen onze gemeenschap te verwijderen.

Aanhangers van Wilders die zwart/wit denken, gebruiken dit soort mankementen binnen de moslimgemeenschappen om ermee aan te tonen dat moslims niet passen in de Nederlandse samenleving en dat ze ‘zogenaamd’ hun gewoontes willen opdringen en ‘homohaat’ verspreiden. Hoe ongelijk ze ook hebben, dienen we vooralsnog onze kop niet in het zand te steken voor de fouten die sommige moslims maken. Racisten grijpen iedere kans om de islam te bashen en soms geven we hen onnodig die brandstof.

Even een opheldering:

Ik vergelijk een homoseksueel niet met een drugsdealer. Ik heb het voorbeeld gegeven van een drugsdealer omdat er moslims zijn die zien homoseksuelen als ‘vreselijke’ en ‘zondige’ mensen en op basis daarvan hen veroordelen en ontwijken. In de veronderstelling dat je als moslim een homoseksueel zondig vindt, dan is een drugsdealer tien keer erger als je meent de islam te volgen. Want een drugsdealer verspreidt gif in de maatschappij en maakt meer mensen kapot dan wat in jouw ogen een homoseksueel doet. Dus wil je de islam volgen, dan moet je maar eerst afstand houden van drugsdealers die je dagelijks tegenkomt, mee zit zelfs te praten, benaderd et cetera. Een homoseksueel doet jou niets kwaads en doet alleen datgene wat zichzelf of hoogstens diegene die met hem een relatie heeft ‘schaadt (volgens jou dan).

Het punt hier is dat een hoop moslims met twee maten meten. Ze begrijpen hun eigen religie niet en maken veelal misbruik ervan door het te begrijpen op de manier hoe zij dat mee hebben gekregen van de straat en mensen waar ze mee zijn opgegroeid. De islam staat er ver van, maar wordt uiteindelijk de dupe dankzij hun gedrag.

Badr Youyou

Advertenties