Alleen op eigen kracht kunnen we een eigen omroep starten

help do somethingWillen we dit zijn zoals dat in het plaatje geïllustreerd wordt? Nee! Laten we het daarom niet bij Social Media houden. Help mee aan een plan van aanpak. Ik geloof in onszelf omdat we een kracht in ons dragen die groter is dan dit heelal. Het is de kracht van de Schepper die wij helaas niet voldoende vertrouwen wat Hij voor ons kan doen. Die kracht kan alleen werken als we ons onbaatzuchtig opstellen. Aan iets werken dat niet over onze egoïstische belangen gaat, maar voor het welzijn van de anderen. Zorg ervoor dat jij je eigen behoeften bij jezelf vervuld zodat je dat niet van anderen hoeft te verwachten. Geld, noch roem kan je gelukkig maken. Als je aan iets wilt werken, dan doe dat voor Hem en voor het welzijn van de mensheid. Zie je zelf als een tijdelijke reiziger op aarde en focus je daarom op de behoeften van anderen.

Ga je zo het leven in, dan zul je in staat zijn wonderen te kunnen verrichten. Het werd tijd dat we onze krachten bundelen. Eigen stem laten gelden, elkaar’s fouten en tekortkomingen vergeven zodat niets ons in de weg kan verhinderen.

Ik geloof echt dat we een eigen omroep kunnen beginnen. Verdeeldheid is niet in ons voordeel. Verdeeldheid is van de duivel en van donkere krachten. Laat je je niet kleineren door tegenwerking en moedeloze mensen, want die kom je nog wel tegen. Dat garandeer ik je. Maar niets zal jouw kracht ondermijnen tenzij je jezelf ondermijnt. Beschouw elke tegenwerking als een teken van succes in plaats van als een teken van falen.

Roep en tag wie je maar kent en laten we van dit onze ontmoetingsplaats maken als we iets beslissen om elkaar ervan op de hoogte houden. Bedankt.

Discussieer mee op Facebook. Klik hier.

Badr Youyou

Advertenties