Moslims zullen voor altijd joden beschermen

Jewish and Muslim leaders link arms in silent march to honour victims of shooting at Ozar Hatorah school in ToulouseAls joden oprecht klagen over het antisemitisme, dan moeten ze het zionisme afzweren en van Israël afstand nemen. Een tussenoplossing bestaat niet.

Een jood die in Palestina woont op land dat niet van Palestijnen is ingepikt is geen probleem. Voor mij is zo een jood een Palestijnse jood. Iedere jood die vindt dat Israël een gelegaliseerd land is, is een zionist en die neem je nooit serieus als hij het heeft over antisemitisme. Sterker nog: de haat naar zionisten heeft hij aan zichzelf te danken al zeg ik erbij dat ‘haat’ nooit goed is. Verafschuwen, veroordelen en afstand van hem nemen moet je wel doen. Wij zullen nooit joden collectief bestraffen daar we fel tegen elke vorm van etnische haat zijn. Een jood die tegen het zionisme is zal ik bij wijze van onderdak bieden, want zelfs onze profeet bezocht een zieke jood thuis die hem op de eerste instantie haatte.

Op de dag waarop de oorlog zal aanbreken met de zionisten zal iedere jood die tegen het zionisme is de meeste bescherming vinden bij moslims die dat altijd al eeuwenlang gedaan hebben. Zonder de moslims waren de joden bijna een uitgestorven volk geweest. Toen Hitler hen aan het elimineren was, leefden ze in islamitische landen van Marokko tot aan zelfs Palestina en Iran, eeuwenlang veilig en beschermd. Hun synagogen staan in elk van die landen nog stevig sinds de dag dat ze gebouwd werden. Zionisten verspreiden haat over de islam en proberen joden wijs en tegelijkertijd bang te maken dat moslims tegen joden zijn vanwege hun jodendom. Elk jood die anti-islam is, is per definitie ook een zionist. Dat komt omdat het zionisme hem heeft vergiftigd. Zionisten moeten het hebben van haat naar de islam, moslims, Arabieren et cetera. Dat hebben ze nodig om Westerse sympathie te krijgen. Ze moeten zielig overkomen en het slachtoffer spelen om gesteund te blijven worden door het Westen. Ze maken daarom niet voor niets misbruik van de slachtoffers van de WOII. Van dit gedrag moet elk verstandige jood afstand houden en niets hiermee te maken willen hebben.

Ik doe daarom deze oproep aan alle joden om o.a. moslims jullie beste vrienden te maken. Neem afstand van het zionisme en Israël. Kom voor je identiteit op en laat je niet wijs maken door het gevaarlijke zionisme. Dat is voor jezelf een grote valkuil. Jouw joodse identiteit heeft geen zionisme nodig. Wees een mens van het Boek een aanbid God zoals je dat altijd gedaan hebt en waar God in de Koran over zegt:

“62 Zij die geloven, zij die het jodendom aanhangen, de christenen en de sabiërs die in God en de laatste dag geloven en die deugdelijk handelen, voor hen is hun loon bij hun Heer en zij hebben niets te vrezen noch zullen zij bedroefd zijn.” (Koran 2: 62)

En ik zal kracht bij zetten door te zeggen dat moslims zullen jullie synagogen beschermen, want dat bevel komt rechtstreeks van de Koran zelf waarin God zegt:

“39 Aan hen die bestreden worden is [de strijd] toegestaan omdat hun onrecht is aangedaan; God heeft de macht hen te helpen, 40 die zonder recht uit hun woningen verdreven zijn, alleen maar omdat zij zeggen: “Onze Heer is God”. En als God de mensen elkaar niet had laten weerhouden dan waren kluizenaarsverblijven, kerken, synagogen en moskeeën waarin Gods naam vaak genoemd wordt zeker verwoest. Maar God zal hen die Hem helpen zeker helpen; God is krachtig en machtig.” (Koran 20: 39-40)

Wat erg uniek is aan dit vers is dat God het niet slechts aan Moslims heeft gericht, maar zoals Hij in het begin zegt: ‘Aan hen die bestreden worden’. Dat zijn dus mensen aan wie onrecht is gedaan. Dat kan een moslim zijn of een niet-moslim. Het vers is weliswaar neergedaald op moslims, maar de Alwijze heeft hen niet bij naam genoemd. Hij had kunnen zeggen: ‘Aan de moslims die bestreden worden’. Dat heeft hij niet gedaan, want waar het hier omgaat is dat er aan mensen onrecht wordt aangedaan.

Zionisten kunnen zoveel wapens van de VS krijgen als ze willen, maar ze zullen God’s wapen nooit verslaan. Zolang de islam bestaat, zullen ze nooit rust krijgen. Alleen joden die van hen afstand nemen wel.

Badr Youyou

Heb je joden en niet-moslims op je lijst staan? Tag ze en verspreid de boodschap. Dit is onze houding naar alle rechtvaardige joden en christenen.

Tag, share and like op Facebook. Dank je.

Advertenties