De profeet zou zich in zijn graf omdraaien als hij zou weten hoe zwak op dit moment zijn gemeenschap is

true jews will neverGewoon, niet politiek correct doen. Wat ik goed vind aan joden is dat ze principieel zijn. Ze geven hun ideeën niet op en geven ook niet toe aan de situatie. Daarom krijgen ze vroeg of laat datgene wat ze willen voor elkaar. Zionisten hebben ook dezelfde vastberadenheid, want velen onder hen zijn ook gewoon joden. Alleen heeft deze tweede groep een vastberadenheid met kwaadaardige bedoelingen.

Het werd tijd dat mensen wat meer principieel worden. Aan moslims zeg ik: hecht je aan de Koran. Dat is je redding en enige verlossing. Want God heeft in de Koran beloofd dat hij kwaadaardige joden (zionisten dus) tot de dag des oordeels mensen op ze zal afsturen die hen blijven bestraffen. Het staat zwart op wit in de Koran en ik heb eerder daar vaak naar verwezen op andere teksten van mij. Maar omdat het zo’n mooi vers is waar je niet omheen kunt draaien of anders interpreteren, plak ik het nog een keer:

“167 En toen jouw Heer aankondigde tegen hen tot aan de opstandingsdag mensen te zenden die hun een vreselijk leed zouden berokkenen. Jouw Heer is zeker snel met de afstraffing en Hij is werkelijk vergevend en barmhartig.” (Koran 7: 167)

Weet je wie snel toegeeft? Mensen met een minderwaardige mentaliteit. Toegevers omdat de situatie is zoals die is, dan maar mee gaan met de flow. Zeker als je een functie bekleedt bij de regering of een bedrijf die afhankelijk is van de betrekkingen met de zionistische entiteit. Mensen gaan dan hun principes en waardigheid verkopen voor een paar centen. Ze willen graag erbij horen en mee doen. Als ze ervoor de zionistische entiteit moeten erkennen, dan doen ze dat dan. Want anders kunnen ze het niet zover schoppen in o.a. de politiek. De profeet zou zich in zijn graf omdraaien als hij zou weten hoe zwak op dit moment zijn gemeenschap is. Dappere moslims zijn een zeldzaamheid. Logisch, want anders waren de zionisten er niet in geslaagd om Palestijnse bloed zo makkelijk te vergieten.

Lees de reacties van dit artikel op Facebook. Klik hier.

Badr Youyou

Advertenties