De neef van de profeet, Ali Ibn Abi Talib, voorspelde de komst van ISIS

abu wahibUit: ‘Kitaab Al-Fitan’ van Na`iem Ibn Hamid is er Overgeleverd door Al-Mirwazi, Ali Ibn Abi Talib (neef van de profeet) die zei:

“Als jullie de zwarte vlaggen zien, houd jullie dan stevig op de grond en beweeg jullie handen en voeten niet (hiermee bedoelt hij dat je niet van ze moet vluchten). Er zal een groep mensen verschijnen die zwak en incapabel zijn. Hun harten zijn zo versteend als blokken van ijzer. Het zijn mensen van de ‘Staat’. Ze houden zich niet aan de beloftes of aan een verdrag. Ze roepen naar de Waarheid, maar ze hebben zelf daar niets mee. Hun eerste namen bestaat uit een ‘kunaa’ (zoals in Abu nog wat…) en hun laatste namen eindigen met ‘Quraa’ (steden en dorpen, zoals bijvoorbeeld: Abu Bakr Al Baghdadi = Vader van Bakr die uit Baghdad komt). Hun haar is even los als die van vrouwen. Laat ze totdat ze onderling zullen vechten. God zal dan de Waarheid naar boven brengen door wie Hij wil.”

De overlevering in het Arabisch:

(حديث موقوف) حَدَّثَنَا حَدَّثَنَا الْوَلِيدُ ، وَرِشْدِينُ ، عَنِ ابْنِ لَهِيعَةَ ، عَنْ أَبِي قَبِيلٍ ، عَنْ أَبِي رُومَانَ ، عَنْ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُ ، قَالَ : ” إِذَا رَأَيْتُمُ الرَّايَاتِ السُّودَ فَالْزَمُوا الأَرْضَ فَلا تُحَرِّكُوا أَيْدِيَكُمْ ، وَلا أَرْجُلَكُمْ ، ثُمَّ يَظْهَرُ قَوْمٌ ضُعَفَاءُ لا يُؤْبَهُ لَهُمْ ، قُلُوبُهُمْ كَزُبَرِ الْحَدِيدِ ، هُمْ أَصْحَابُ الدَّوْلَةِ ، لا يَفُونَ بِعَهْدٍ وَلا مِيثَاقٍ ، يَدْعُونَ إِلَى الْحَقِّ وَلَيْسُوا مِنْ أَهْلِهِ ، أَسْمَاؤُهُمُ الْكُنَى ، وَنِسْبَتُهُمُ الْقُرَى ، وَشُعُورُهُمْ مُرْخَاةٌ كَشُعُورِ النِّسَاءِ ، حَتَّى يَخْتَلِفُوا فِيمَا بَيْنَهُمْ ، ثُمَّ يُؤْتِي اللَّهُ الْحَقَّ مَنْ يَشَاءُ ”

20140222-015655Zoals je leest heeft de neef van de profeet met nauwkeurigheid voorspelt de leden van ISIS. Ze hebben inderdaad vaak los haar (zie de foto hiernaast), zwarte vlaggen en hun artiestennaam bestaat vaak uit ‘Abu Huppeldepup (vader van…) en eindigt met de naam van de stad waar ze zijn geboren. Ook bestaat hun naam uit ‘Islamitische Staat…’ zoals Ali zei. Ik heb vaak gezegd dat ISIS zijn de kharidjieten van deze tijd en dat zijn ze ook. Ze spreken met de tong van de waarheid, maar hun doelen zijn zo duivels als maar kan. Het zijn de onruststokers van de islamitische gemeenschap. Hun leer hebben ze overgenomen van de gevaarlijke ideologieën van Mohammed Ibn Abdul Wahhab die op zijn beurt de ‘takfier’ ideologie van Ibn Taymiyyah heeft geërfd. Onder het mom van ‘shirk’ (polytheïsme) en ‘kufr’ (ongeloof), willen ze dood en verderf zaaien waar ze behoorlijk op kicken met hun video’s die ze met trots verspreiden.
Over de authenticiteit van de hadieth:

Om de authenticiteit van de overlevering achter te halen dienen we eerst stil te staan bij de geleerde en zijn boek waarin de hadieth vermeld is. De geleerde heet dus: Nu`aim Ibn Hammad en is een hadieth geleerde van al djarh watta`diel (weerlegging en kwalificatie). Dat betekent dat hij een geleerde is die de wetenschap van de hadieth bestudeerde. Zijn boek ‘Kitaab Al Fitan’ is een boek die geleerden als betrouwbare bron gebruiken om een hoop hadieths vandaan te halen. De geleerde heeft geleefd in de 2de eeuw na het overlijden van de profeet en heeft dus ook rond die tijd zijn boek geschreven. Met andere woorden:

Het is niet belangrijk om achter te halen hoe betrouwbaar de hadieth is, want de inhoud ervan is op zichzelf een bewijs en kan nooit een toeval zijn dat het in die tijd kan verzonnen zijn en dan zo’n nauwkeurige voorspelling maakt over de jihadisten van ISIS.

isis flagDit te hebben gezegd: Als we de keten bekijken van de overleveraars zit er één man tussen die niet als betrouwbaar geacht werd en dat is: Abdullah Ibn Luhay`ah. Om die reden werd de hadieth als ‘zwak’ gekwalificeerd. Maar dit betekent uiteraard niet dat de hadieth 100 % verzonnen is. Men zet alleen vraagtekens bij de overleveraar. Omdat het uit die tijd komt en de beschrijvingen kloppen in details met wat ISIS doet en is, kan het niet anders zijn dat de overlevering moet kloppen. Ali Ibn Abi Talib staat ermee bekend dat hij in verscheidene overleveringen de toekomst heeft voorspelt. Ook heeft hij voorspelt wat de huidige theoretische fysici steeds bevestigen dat wij alleen maar onderdeel zijn van parallelle universums. Namelijk dat er exacte kopieën zijn van onszelf, van elk persoon, elk steen, dier en dergelijk op een andere aarde zijn die een exacte kopie is van onze planeet aarde in een andere universum, maar dan doen zij daar andere dingen dan wat wij doen. Dit onderwerp vraagt om een apart artikel. Dat ga ik met God’s wil later behandelen en de Almachtige weet het beter.

Voor nog meer informatie, ga naar Facebook. Klik hier.

Badr Youyou

Advertenties