Een groep salafisten in Casablanca bidden apart in de moskee (video)

Salafisten verbazen je met de dag. Na het zien van deze video ga je snappen waarom het salafisme en haar aanhangers gevaarlijk zijn. Deze video laat zien hoe ze erg de moslims willen verdelen en onrust veroorzaken. Het zijn echt de fitna-zaaiers. Als je nog geen duivel hebt gezien in een gedaante van een ‘moslim’, dan moet je hier naar kijken.

Een groep salafisten bidt tijdens het gebed apart in de moskee terwijl de officiële imam en moskeegangers aan de voorkant bidden. Je kunt al snel concluderen dat dus deze salafisten ongetwijfeld de imam die geen salafist is niet zien als een rechtsgeldige imam en wie weet doen ze ook nog takfier op hem of wat de reden ook mocht zijn. Het feit dat je apart in de moskee gaat bidden, daarmee moet je echt wel heel ver gaan in je ideologie. Dit gebeurt tijdens de maghreb (zonsondergang) gebed in een van de moskeeën van Marokko in Casablanca. Je hoort tussendoor iemand roepen dat deze mensen wellicht van ISIS zijn, maar eigenlijk wordt er gewoon wahhabisten bedoeld. Wat een onrustzaaiers zijn dit.

Het wahhabisme is een gevaarlijke ideologie en de volgers zijn de onruststokers van de islamitische wereld. Ik kan het niet genoeg herhalen. Als mensen niet hun kinderen leren onderscheid te maken tussen het salafisme en ahl assoenah wal djamaa`ah, dan moeten die ouders daarna niet zeuren waarom hun kinderen zich vreemd en anders gedragen of zelfs het pad van ISIS kiezen.

Wallahi, zelfs sjiieten gedragen zich niet zo als ze in een moskee gaan bidden van de soennieten.

Advertenties