Rentevrij bankieren Groep op Facebook

Interest Free - Rentevrij bankieren

Omdat ik met een hoop dingen tegelijkertijd bezig ben, hier alvast een groep die ik pas heb aangemaakt die over rentevrij bankieren gaat. Ik heb op zich al een pagina genaamd: ‘Rentevrij bankieren voor iedereen’. Maar dat is een pagina en geen groep. Ik merk dat mensen zich meer bij een groep thuis voelen dan een pagina waar slechts alleen de beheerders iets plaatsen.

Het doel van deze groep is het streven naar een rentevrije samenleving. Voornamelijk moslims en niet-moslims die geloven in een rentevrije samenleving/ bank, kunnen het meest bereiken wat betreft de onrechtvaardigheid die de zionisten de Palestijnen aandoen.
Als we met zijn velen zijn en we snappen hoe het financieel systeem in elkaar zit, dan zal dat ons helpen de macht van de banken te kunnen beperken en zodoende ook die van de zionisten internationaal. Een andere groot voordeel is dat we daarmee ook de Nederlandse samenleving aangenamer kunnen maken, de wereld in evenwicht brengen, in plaats van de huidige grote kloof tussen arm en rijk te blijven vergroten.

Zoals ik in een eerder bericht heb gezegd; als je de zionisten wilt aanpakken, dan moet je de banken aanpakken. Hoe we dat gaan doen, zal worden uitgelegd in de nieuwe groep ‘Rentevrij bankieren’. Ik ben gelukkig omringd door deskundigen die hier meer over kunnen vertellen en die ook hetzelfde streven hebben, namelijk het streven naar een rentevrije samenleving. Velen zijn niet eens moslims, maar toch zien ze in door hun lange studie en onderzoek dat je de wereld alleen kunt verbeteren als we van woeker, rente, derivaten, swapps en al dat gespeculeer met geld, afkomen. Kortom: het komt neer op islamitisch bankieren eigenlijk. Er zijn al in verschillende steden wat initiatieven opgestart. Denk aan bijvoorbeeld de ‘Blije B’ of ‘De Gelre’.

Mocht je dus echte interesse hebben in een grotere en betere aanpak naast het boycotten van producten en handel die met het zionisme te maken hebben, vraag ik je bij dezen je aan te sluiten bij de groep ‘Rentevrij bankieren’. Onze projecten zullen met God’s wil ook in kaart worden gebracht. We willen iets goed doen en dat vergt een goede voorbereiding. Succes kan alleen als meer mensen zich aansluiten bij een project die de problemen bij de wortels aanpakt. Je bent van harte welkom.

Klik hier: ‘Rentevrij bankieren’ en word lid.

Advertenties