Een illustratie hoe de misdadiger in de VS drie moslims heeft vermoord

Een paar dingen die wij in acht moeten nemen:

Haat wekt haat. En haat voedt zichzelf met angst. Angst betekent gevaar en om dat ‘gevaar’ te vermijden, wilt men dan actie ondernemen wat dus leidt tot geweld.

Daarom is geweld zelden een goed antwoord tenzij je met dat geweld een al eerder gestart geweld wilt stoppen. Je mag zelf nooit met geweld beginnen. Ook niet namens de jihad. Alleen leugenaars en hatelijke imams gebruiken de term ‘jihad’ om geweld te legitimeren.

Waar ik heen wil met dit allemaal is het feit dat de misdadiger die de drie moslims heeft vermoordt, heeft zichzelf gevoed met angst die hij omgetoverd heeft in haat en dus een gewelddadige actie ondernam. Hij is niet de enige schuldige in deze trieste gebeurtenis. Voeders van haat en dat zijn de (westerse) islamofoben (zie de video), maar ook de jihadisten zoals ISIS, Al Qaida en alle salafisten die haat verspreiden tegen ‘ongelovigen’, zijn stuk voor stuk haatzaaiers. We dienen te beseffen dat toen Wilders de term ‘haatbaarden’ heeft gebruikt daar wel degelijk een kern van waarheid in zit. Haatbaarden zijn er genoeg en dat zijn imams die hatelijke boodschappen verspreiden en geweld onder het mom van ‘jihad’ als prioriteit promoten tegen alles wat niet islamitisch is.

Willen we dus al het geweld en haat bestrijden dan dienen we niet alleen kritisch te zijn naar de westerse islamofoben, maar ook naar de zogenaamde moslimprekers die haat verspreiden. Dat zijn de takfiri’s o.a. We hebben genoeg van ze overal ter wereld en ook hier in Nederland.

Alle imams die graag roepen dat iemand een kafir is of die is uit de islam getreden en dergelijk, zijn één voor één haatimams. Die moet je vermijden en je hoeft niet te raden dat ze allemaal uit de salafistische hoek komen.

Hatelijke imams zijn de verraders van de islam en verkrachten God’s boek Die duidelijk riep dat zowel de Koran als de profeet een barmhartigheid zijn voor de wereldbewoners. Hij heeft Zichzelf de naam van ‘De Vrede’ gegeven, maar toch willen de hatelijke imams hier niet bij stil staan en menen dat Hij het liefst de oorlog verklaart aan de ‘vijanden’ van de islam.

Moslims die zich alleen bezig houden met kritisch te zijn naar niet-moslims voor hun racisme en haat naar moslims, maar zelden kijken naar de haat die hatelijke imams en ‘moslims’ verspreiden, zijn in feite niet beter dan die ‘westerse’ islamhaters, want ze vergeten dat een goed milieu altijd bij jezelf begint. Begin met het bestrijden van de hatelijke imams en hun gevaarlijke (salafistische) ideologieën zodat wij moslims meer God’s barmhartigheid uitstralen. Dat is de beste weg om vrede te vinden en islamofobie te bestrijden. Geef islamofoben geen kans door stil te zwijgen over haatbaarden die ons geloof zwart maken.

Ik geloof dat God’s barmhartigheid altijd zal winnen, jij niet?

Advertenties